Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 7 september 2010

Eens gaat het lukken!

Het lukt ons maar niet om Simba een keer goed in beeld te krijgen. Wanneer hij zijn rondje loopt en de redactie voorbij komt, rent hij zo snel dat wij niet eens de tijd hebben om de camera op te pakken, in zijn eigen straat (de Parallelstraat dus) weet hij zich altijd zo te verstoppen dat hij maar moeilijk te kieken is. Zo komen wij vaak niet verder dan een plaatje van zijn achterwerk of van zijn verschrikte, opengesperde ogen, en dat dan nog vaag ook. En als wij Simba op het dak ontwaren, is hij ook niet bereid om langer dan een halve seconde pas op de plaats te houden. En dat is dus niet genoeg, heh?
Wel, wij blijven gewoon proberen. Ondertussen staat Simba wel zijn mannetje. Van vreemde mensen moet hij niks hebben, maar een ruzie met een andere haarfabriek gaat hij niet uit de weg. Helaas, daarvan hebben wij ook nog geen behoorlijke foto's kunnen maken. Geduld! Eens gaat het ons lukken!

Geen opmerkingen: