Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 10 september 2010

In de Gloria!

Vandaag zijn de broertjes Japekoppie (redactie) en Charli (de buurjongen) dertien jaar geworden!
Wij feliciteren deze haarfabrieken van harte, en hun moeder T. Troy uiteraard ook, al zal zij niet vinden dat er veel te vieren is omdat zij haar zoon Japekoppie al sinds lang geleden liever had zien verhuizen, zoals dat hoort dus met opgegroeide kinderen....

Maar goed, we proberen er toch maar een leuke dag van te maken, heh? (Al zagen wij net nog op buienradar dat er een enorme hoop nattigheid zit aan te komen en er dus een paar verkenningsrondes afgelast zullen moeten worden....)
Een extra lekker hapje als avondeten dan maar?

Op de foto hiernaast ziet u de jarige Japejob, eh.. kop, helemaal gebiologeerd door een lekker hapje dat op onze buitentafel staat.



Op deze foto ziet u Charli die ook wel van lekkere hapjes houdt, maar dat kunt u vast wel aan hem zien.

Charli is de oudste uit het nest dat mevrouw Troy (samen met haar toenmalige partner Japie) fabriceerde, Japekoppie is de jongste en kwam als verrassing (hij was de vierde en wij verwachtten er drie) en dus als laatste ter wereld. De twee katertjes tussen hen in (Tom en Uck) zijn wij helaas uit het oog verloren; maar mochten zij nog in leven zijn en horen van dit bericht: Ook van harte!

4 opmerkingen:

ina zei

Gefeliciteerd, Japekop en Charli! En mevrouw Troy ook, natuurlijk. En mevrouw Katblad, niet te vergeten.

katja zei

Gefeliciteerd jongens, met jullie dertiende verjaardag ! En ook de rest van de familie/redactie gefeliciteerd.

Wilma zei

Een beetje laat, maar ook van mij van harte gemiauwiciteerd met jullie dertiende verjaardag boys. En dat er nog maar vele moge volgen in een goede gezondheid.

Mevrouw Katblad zei

Dank, dank, dank....