Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 15 september 2010

Aan niemand doorvertellen

Nou, dat was even schrikken voor Cera, want terwijl zij bezig was Luna te bespieden (die in haar huis voor het raam zat), kwam net het mens van Luna naar het venster toegelopen en tilde Luna op. Helaas kregen wij geen tijd om de kwaaie kop van de - eveneens geschrokken - oude dame te fotograferen, maar zien op bijgaand plaatje nog net haar snorharen, 1 voorpoot en....... haar buikje! En Cera? Wel, die stond al helemaal klaar om een lel uit te delen (voor het geval en desnoods dwars door het glas heen), maar kreeg onverwacht de gelegenheid een blik te werpen op dit o zo intieme deel van Luna, en kan zich waarschijnlijk nu de enige haarfabriek noemen die ooit van zó dichtbij de complete buik van Luna mocht aanschouwen! Toen wij haar echter later naar deze ervaring vroegen, mompelde ze iets over "vieze ramen" en maakte ons duidelijk dat zij deze gebeurtenis geheim wenst te houden en dus met niemand wenst te delen. Wij verzoeken u derhalve om dit hele bericht zo spoedig mogelijk te vergeten en vooral aan niemand door te vertellen. Luna hebben wij niet meer gesproken, maar we vermoeden dat zij het helemaal eens zal zijn met dit verzoek.

1 opmerking:

Hans zei

Ik begrijp dat buikje wel. Cera geeft advies aan Luna over het dieet van Dr, Frank. Natuurlijk willen geen van beide dames dat dat uitlekt!