Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 10 september 2010

Turen door een gordijn van regen

Nog even een plaatje van eergisteren.
U ziet hier Rooie Gijs in de Poort naar de Hoftuin zitten, want het kletterde enorm hard en natuurlijk wilde hij daar niet doorheen!
Op dit moment was Cera nog steeds zoek....
In eerste instantie dachten we dat zij het was die daar in de Poort zat, maar het was al dermate donker en er hing bovendien een gordijn van water, dat wij de camera erbij moesten pakken en inzoomen, om zo vast te kunnen stellen dat dit R.G. was en niet Cera.
Nee, aan de kleur konden wij het niet zien, wel aan het figuur en zijn (helaas houterige) bewegingen....

2 opmerkingen:

Wilma zei

Hoe is het nou met Rooie Gijs? Is hij inmiddels onder behandeling van een dierendokter?

Mevrouw Katblad zei

Helaas....