Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 23 september 2010

Donderstraal!

Ha, daar zagen wij Simba! Weliswaar nog ver van ons vandaan, maar misschien was het deze keer wel mogelijk om eens een duidelijke foto van het te maken?
We kwamen langzaam dichterbij en bleven vlak langs de gevels van de huizen lopen. Simba had ons gelukkig nog niet in de gaten en dus groeide onze hoop.
Tenslotte waren we dichtbij genoeg en we richtten onze camera op de rondsnuffelende rode donderstraal.....










Ja hoor! Weer waren wij door Simba voor de gek gehouden en stonden we voor paal! Maar we lieten natuurlijk niks merken, heh? Nee, en we gingen verder ook niet achter hem aan, al moeten we wel bekennen dat we ons behoorlijk voor de gek gehouden voelden....
Maar opgeven doen we niet! Nee, eens komen wij met de perfecte foto van Simba! (Al zou het best kunnen dat dat nog even duurt.....)

Geen opmerkingen: