Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 22 september 2010

Altijd weer die begroeting.....

Oscar doet regelmatig heel leuke dingen. Dat zit hij bijvoorbeeld bovenop een wielhuis gek te doen, of hij balanceert op een paaltje, op de pergola of een fietswiel. Nu bijvoorbeeld zat hij in de Kruidentuin heerlijk bovenop een bosje dicht struikgewas om zich heen te kijken. Alsof hij een koning was die op zijn troon zat. Zo'n mooi plaatje!




Maar het probleem met Oscar is dat, zo gauw hij mevrouw Katblad in het oog krijgt (of de fotograaf), hij het plaatje verstoort door direct naar haar toe te willen komen. Zoals nu dus. Hij zat daar zo mooi en statig op die struikjes, en terwijl wij de camera op hem richtten, kwam hij luid mekkerend naar beneden om haar te begroeten. Ach, zo schattig! Maar soms wilden we dat Os iets minder schattig was, zodat we u konden laten zien hoe gek Os wel niet is en dat hij zo vaak van die leuke dingen doet. Doch, er zit niks anders op dan dat u zelf een keer komt kijken, heh? Zonder mevrouw Katblad erbij natuurlijk.....

Geen opmerkingen: