Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 31 mei 2011

Afspraak?

Hé Os, het is tijd om naar huis te gaan!
Oscar?
We hebben toch een afspraak, Os?
Je mag hier best overdag zijn om wat brokjes te eten, en je mag zelfs bij ons een dutje doen op de stoel of de bank, maar tegen etenstijd moet je naar huis. Ja, want dat hebben we zo afgesproken en daar houden we ons dus aan, heh?
Oscar?
We zagen je heus wel met je ogen knipperen hoor Os, en je ene oortje zagen we ook bewegen dus ons hou je heus niet voor de gek!

Oscar? Ozzy? Oskyman? Os?

Wij waren bezig met nog zo'n schattige foto neer te zetten, maar de blog vertikt dat. Na twee uur klooien geven wij het nu op. Waarschijnlijk zijn er weer problemen met de server. Worden we dus knettergek van!

4 opmerkingen:

Inge zei

Wat is hij toch een heerlijk ventje!

ina zei

Nu ben ik toch erg nieuwsgierig naar die andere foto.

Annemieke zei

Wat een schattige foto! En er is er dus nog een? Daar moeten we dan maar geduld voor opbrengen...

katja zei

Ja, ik krijg er ook af en toe een punthoofd van, hoe weigerachtig Blogger telkens reageert.
Maar het is een SUPERschattige foto van Oscar !