Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 28 mei 2011

Buiten spelen bij het Gevaarlijke Water

Mevrouw Marit (mens van Gizmo en Sonny) heeft tijdens onze afwezigheid flink wat foto's gemaakt van de redactiekatten, en die krijgt u uiteraard nog te zien.
Maar we beginnen met deze aardige plaatjes van Sonny en Giz, die plezier maken voor hun huis aan het Gevaarlijke Water.
U ziet hier hoe Sonny net in de boom is gesprongen, en hoe Gizmo net aan een sprong is begonnen om zich bij haar huisgenoot te gaan voegen.
Wel, helaas heeft zo'n camera altijd meer tijd nodig om de pas genomen foto op te slaan dan wenselijk is.
Vandaar het volgende.Jawel, nu Gizmo in de boom en Sonny er alweer uitgesprongen, en zelfs reeds uit het zicht verdwenen.
Ja mevrouw Marit, katten fotograferen in de buitenlucht is geen gemakkelijke opgave, heh? Wij weten daar alles van. Soms ben je net iets te vroeg met klikken, en daarna dan ook weer net wat te laat. Dat neemt niet weg dat dit erg leuke foto's zijn, hoor! En vooral ook leuk om te zien dat Miss Giz en Sonny met elkaar buiten spelen! Na vijf maanden samen lijken ze het uitstekend met elkaar te kunnen vinden! Meestal dan heh? Ja, want wij weten dat er ook wel eens gemept wordt, maar waar gebeurt dat nou niet, toch?

6 opmerkingen:

ina zei

Lekker stel!

Hans zei

heelijke foto's. Als het mooi weer is morgen, ga ik een biertje drinken bij Thassos!

de fotograaf zei

Hoe laat?

katja zei

Gave foto met die sprong van Gizmo vastgelegd !

Hans zei

tegen 5 uur.

Annemieke zei

Mooie foto van Sonny in de boom en Gizmo op weg naar de boom.