Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 4 mei 2011

In een drafje

Bollewangen (alias Pincho) is weer langs geweest. Op zich niets bijzonders eigenlijk, maar hij had zijn sirene niet aan en dat is dan wel weer vreemd. Vooral ook gezien de tijd van het jaar, heh?
Hij hield er bovendien flink de pas in, en dat was zeer lastig voor mevrouw Katblad.Ja, want nu moest ze in een drafje en in een boog om Bw heen om hem in zijn gezicht te kunnen fotograferen. In een boog? Inderdaad, want Bw houdt iedereen het liefst op zo'n twintig meter afstand, en wanneer je dichterbij komt, keert hij resoluut om.
Maar ondanks haar inspanningen lukte met mevrouw K. toch niet om een goede close-up van Pincho (Bw) te krijgen. Onze excuses daarvoor.

1 opmerking:

ina zei

Als je op de foto klikt kun je hem toch heel goed zien.