Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 9 mei 2011

De boycot duurt voort

Wamy blijft het alsmaar proberen.
Wij waren met Cera en Oscar op het Zooiplein toen hij aan kwam hobbelen. Hij liep Cera (die verderop lekker lag te rollen) voorbij en koos ervoor om naast Oscar (die wat zat te mediteren) neer te storten. Nu is het wel zo dat Cera altijd begint te schelden als Wamy nadert en zo dus haar afschuw van hem ventileert, dus logisch dat Wamy haar maar snel passeerde, heh?

Wamy hield (zeer verstandig) de afstand tussen hem en Os redelijk groot. En toch kon Oscar zijn aanwezigheid niet verdragen. Wamy lag heel lief te rollen en had niets kwaads in de zin. Maar toch.....
Ja hoor, Os liep bij hem weg. En daar lag Wamy dus weer, helemaal in zijn eentje.... Weer in de steek gelaten. Treurig keek hij de Os na. Voor de zoveelste keer, de zoveelste mislukte poging tot contact.


Os ging aan de andere kant van het Zooiplein liggen, waar Cera lag te rollen. En hij hield Wamy goed in de gaten.

Dit is voorlopig even de laatste keer dat wij u vertellen over de boycot van Wamy. Ja, anders gaat het vervelen en bovendien weet u nu zo langzamerhand wel hoe de verhoudingen liggen en hoe sneu Wamy toch eigenlijk is.
Neemt niet weg dat hij ook erg lastig en opdringerig kan zijn natuurlijk, vooral als hij zijn zinnen heeft gezet op de brokjes in de keuken van de redactie (of elders, want Wamy heeft een hele reeks adressen)......

2 opmerkingen:

ina zei

Toch gaat Wamy vooruit, hij doet niet meer lelijk tegen de anderen. Misschien moet hij geduld hebben tot ze zijn streken zijn vergeten. Ik vind hem erg aandoenlijk in zijn contactpogingen.

katja zei

Wat ligt Cera er lekker bij op die laatste foto :-)