Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 13 mei 2011

Gouden mandje gezocht....

Wie wil graag een lieve poes van 6 jaar oud een gouden mandje bezorgen?Haar mens gaat verhuizen naar de USA, en wil haar kat het niet aandoen om maanden in quarantaine te moeten zitten etc., want deze poes heeft een grote behoefte aan knuffels en aandacht.Ze is gechipt en in prima conditie.
Haast is geboden; haar mens zoekt al langere tijd naar een goed nieuw thuis voor haar kat en zou het vreselijk vinden haar naar een asiel te moeten brengen. Zij moet namelijk al over ongeveer drie weken vertrekken.....


Wie weet een goed plekje voor dit lieve, mooie meisje?
Reageer alstublieft!

2 opmerkingen:

Dennis zei

Denk niet dat Myo een indringer tolereerd, anders wist ik het wel... :-)

Hans zei

Na het debacle met Mees durf ik ook niet meer. . .