Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 26 mei 2011

Afbouwregeling?

Charli:
Het is niet zo dat ik meen dat ik niet goed word verzorgd door u en uw zorgteam, mevrouw Katblad, maar is het niet een keer tijd dat mijn mens weer terug naar huis komt? Dat we weer gezellig op de bank naar de tv kunnen gaan zitten kijken enzo? Ja, want weet u, ze is al heel lang van huis, heh? Zes weken zegt u? Wel, voor mij en Ollie voelt dat als een eeuwigheid en we zijn het zo langzamerhand helemaal zat. Nee, daarmee zeg ik niet dat de verzorging niet goed is, maar u weet best wat ik wél bedoel, heh? Ja......
Wat? U zegt dat zij waarschijnlijk zeer binnenkort naar huis mag? Misschien morgen al?
Ik geloof u niet. Nee, ik geloof het pas als ons mens de deur binnenstapt en ze ons weer toe heeft gesproken en op de bank zit. Maar ik vind het wel fijn om te horen dat er sprake van is dat ze misschien binnenkort deze kant op komt en dat we dan weer gewoon met zijn drietjes zijn. Hoewel, al die borstel- en kambeurten van u en uw team zal ik natuurlijk wel gaan missen. Maar misschien kunnen we daar nog wat afspraken over maken? Een soort afbouwregeling? Dan moesten we het nu maar gaan vieren, vindt u niet? Wat extra brokjes misschien? Een lekker visje dan? Eerst het huis even opfrissen, zegt u? Wel, dat is nu precies iets waar ik dus helemaal niet op zit te wachten, en Ollie al helemaal niet. Maar daar moeten we dan maar even doorheen, heh? Voor de goeie zaak ja, wat u zegt. Zeg, mevrouw hier achter mij, wilt u nog wat aan mijn rechterkant kammen? Ja, ik geloof namelijk dat u daar een stukje heeft overgeslagen....

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een goed nieuws!!!

groet, Karien

ina zei

Wat fijn dat jullie mens weer naar huis mag! Allemaal gefeliciteerd, het mens in het bijzonder. Zij zal ook wel blij zijn om jullie weer te kunnen knuffelen. Wees maar erg lief voor haar, dat is goed voor de genezing.

katja zei

Wat heerlijk voor Charli en Ollie en hun mens dat ze al bijna weer naar huis mag. Wat zullen ze elkaar gemist hebben !

Inge zei

Ik ben heel benieuwd hoe het met je buuv gaat thuis en hoe de hereniging met Charlie & Ollie ging!

Annemieke zei

Wat een goed nieuws!

Hans zei

Hoi Charli,

wat kijk je serieus. Ik hoop dat je met Ollie vanavond weer fijn naast jullie mens op de bank zit!