Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 4 mei 2011

Zandkat

Nou Wamy, nog effe een paar keer door het zand en je valt helemaal weg tegen de straatstenen. Grijzer dan grijs ben je. Wat is daar nou zo lekker aan, aan dat rollen door het zand? Waarom doet de ene haarfabriek dat wel en de andere niet?
Maar goed, zo vies en vol zand als Wamy hadden wij nog nooit een kat gezien. Je zult er maar zo-één op de tapijt krijgen! Laten we gelijk maar even de ramen en deur dichtdoen voor het geval, heh?
Wamy de zandkat. Wat is het toch een lekker ding...

1 opmerking:

Akelein zei

Hoe toevallig! Terwijl ik dit lees van Wamy, komt onze zwart-witte poes Lotje grijzer dan grijs binnenwandelen en gaat op het tapijt liggen...
En onze rooie kater gaat nooit in het zand liggen...
Groetjes, Aafke