Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 16 mei 2011

Snorharen

Cera lag een beetje te dutten op het bankje aan de overkant van de straat, en dat is op zich natuurlijk niets bijzonders. Maar wat er zo leuk is aan deze foto? Wel, je ziet haar gapen en daarbij gaan de snorharen helemaal naar voren! Wij hadden dit uiteraard al vaker gezien want alle haarfabrieken doen dat zo, maar wij hadden het nog nooit vastgelegd.
Afijn, bij deze dus!

4 opmerkingen:

Hans zei

En Igor licht echt zo lekker te genieten.
Inmiddels ben ik er echt zeker van dat Lapje het raanm is uitgesprongen van de eerste verdieping, ze heeft ook een ontvelde plek op haar rechter voorpootje, had ik nog niet eerder gezien.

ina zei

Als Caja heel erg gaapt kijkt ze vreselijk scheel.

Hans zei

Ik ook hoor, Caja, geneer je niet.

de fotograaf zei

Alleen als je gaapt, Hans?
Charli kijkt altijd scheel. En alle reporters sluiten altijd hun ogen als ze gapen.....