Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 5 mei 2011

Thijm met speciale geur

Lekkere thijm Boez? Oh, alleen dat ene plantje. De andere dus niet? Speciale lucht? Nou, dan zullen wij maar niet gaan raden wat voor geur dat dan wel is, wel?
Goed dat je aangeeft dat dat ene plantje zo speciaal ruikt, want dan zullen wij daar zeker geen takjes van gaan plukken. Nee, want wij hoeven zeker niet zó'n speciale geur in de pastasaus of soep!
Kun je nog even aangeven hoe het er met de andere kruiden voor staat? Dan weet mevrouw Katblad tenminste wat ze wel en niet kan plukken! Doe je toch nog wat nuttigs, heh? Ja, zo is het maar net....

3 opmerkingen:

ina zei

Yek, je zult het per ongeluk opwarmen....

mw. Katblad zei

Wij wassen de kruiden uit die tuin altijd extra goed. En nu weet u waarom!

Hans zei

Ja, Boez kijkt wel erg wantrouwend. Ik heb laatst een pakje worst weggegooid waarvan een plakje door mijn schurken werd geweigerd, terwijl ze het anders heerlijk vonden (het was ook wel over de datum heen!).

Maar wie weet heeft BW er wat op de thijm achtergelaten. . .