Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 6 mei 2011

Noodlottig ongeval

Zojuist bereikte ons het bericht dat Paris, de haarfabriek van de chef van ons favoriete restaurant aan de Haven, is verongelukt; een val maakte een eind aan zijn nog zo jonge leven.
Elke haarfabriek is uniek en een meesterwerk. Gewone katten bestaan niet.
En heb je mogen samenwonen met een kat, laat hij/zij voor altijd een pootafdruk op je hart achter.
Wij wensen de chef en zijn vriendin heel veel sterkte toe en hopen dat Thassos de Terraskat op bescheiden wijze een klein beetje troost kan geven.
Maar Paris is niet meer. De keiharde werkelijkheid doet pijn. We leven zeer met zijn mensen mee....

7 opmerkingen:

katja zei

Wat vreselijk voor de mensen van Paris !
Sterkte gewenst.

Wilma zei

Wat moet dat een ongelukkige val geweest zijn. Vreselijk! Ook van mij heel veel sterkte gewenst met dit grote verlies.

ina zei

Sterkte voor de mensen van Paris.

Inge zei

Wat erg.

Heel veel sterkte met het verlies van jullie lieve poes.

Hans zei

Wat ongelooflijk sneu. Een kat die doodvalt, hoe kan dat nou?! Ik heb het een keer eerder meegemaakt, bij Café Het Keizertje. Een hartprobleem bleek de oorzaak.

Die kat was helemaal zweart en heette Tutu. Iedereen dacht een koosnaampje. Nee: een zwarte kat met een wit vlooienbandje. Bisschop Tutu!

Inge zei

Mijn ouders hadden 19 jaar geleden ook een zwarte Tutu en die viel van 5 hoog naar beneden en overleefde dat niet. Tutu mocht maar 1 jaar worden helaas.

Jacq. zei

Wat erg pjnlijk, zeg! Heel veel sterkte gewenst met dit vreselijke verlies.