Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 1 juni 2011

Storing

Onze internetverbinding is erg onstabiel en ook onze vaste telefoon heeft kuren. M.a.w.: we kunnen op dit moment geen berichten met foto's maken. Tele2/KPN stuurt een monteur. Wij moeten de resultaten daarvan even afwachten. Mevrouw Katblad baalt nog erger dan u....

2 opmerkingen:

ina zei

Sterkte, mevrouw Katblad. Maak u vooral niet te druk, dat helpt niets, en wij hebben niets aan een overspannen redactie.
Hopelijk duurt het niet te lang, want mijn ontwenningsverschijnselen beginnen alweer op te spelen.

Inge zei

Jij was vroeg zeg, vanochtend!