Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 29 mei 2011

Terwijl mevrouw K. aan de Spritz zat (2)

Ja, mevrouw Troy was het natuurlijk niet eens geweest met het vertrek van mevrouw K. en had zich tot op het laatste moment daartegen verzet. Maar toen werd ze dan tenslotte toch "overgeleverd" aan de thuiszorg.
Op deze foto zien we duidelijk hoe zij zit te kniezen, maar wij kregen geen berichten over eventueel meppen of blazen van haar kant naar de thuiszorgmensen. Hoewel, dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat ze dat niet heeft gedaan, heh? En anders kunnen wij alleen maar zeggen: het gedrag van mevrouw Troy is aan iedereen bekend (geen ongewenste intimiteiten svp), dus mocht iemand een lel van haar hebben ontvangen, dan was dat vast zijn/haar eigen schuld.Ai, een brakende mevrouw T.T.
Gaat zij hier over haar nek omdat zij misselijk is geworden van de vele bezoekjes van Wamy en zijn diefstalletjes (brokjes dus, heh)?
Of heeft zij gewoon net wat gras doorgeslikt en moet zij dat nu weer kwijt?
En hier zit zij met grote schrikogen achter een paar plantjes. Geen plaatjes dus van een mevrouw Troy die het Poezenloket bewaakt of vredig ligt te slapen! Nou, dan moet ze wel uit haar doen zijn geweest, onze oude dame.
Wel, voorlopig zullen wij maar niet meer op stap gaan. Mevrouw T. kan daar op haar oude dag blijkbaar niet zo goed meer tegen. Of zat hier toevallig net een pestkop in de buurt? Wij weten het niet en zijzelf wil er niets over kwijt, helaas.

Geen opmerkingen: