Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 16 mei 2011

Niet storen svp...

Bohr had zich verstopt tussen de plantjes in de Hoftuin. Wij waren al eerder langs gekomen maar hadden haar toen niet opgemerkt. Nu dus wel.
Waarom zij zich daar verschool wilde zij ons niet vertellen. We keken rond of er soms pestkoppen in de tuin zaten maar konden er geen ontdekken.
Misschien lag zij daar gewoon wel wegens de beschutting en nog net het zonnetje op haar koppie? Wie zal het zeggen. In elk geval wilde ze liever niet gestoord worden, en omdat wij haar niet van streek wilden brengen, lieten wij haar snel weer met rust. Maar we maakten natuurlijk eerst gauw nog een paar foto's van deze mooie meid! En Bohr deed gewoon alsof ze lag te dutten, maar wij weten wel beter....

Geen opmerkingen: