Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 17 mei 2011

Per ongeluk...

Charli:
Het lukt me echt niet om door het Poezenloket te kruipen, mevrouw Katblad. Stijve spieren inderdaad. En daarom wilde ik u verzoeken de deur te openen. Het luikje is open, zegt u? En u denkt dat ik daar wel door kan?
Nee, ik kom alleen maar even gedag zeggen en verder niets. Brokjes stelen was ik sowieso niet van plan, nee.
U bent druk bezig, zie ik? En u moet even iets afmaken voordat u mij terug in mijn huis laat? Ja, doet u maar rustig aan, ik heb alle tijd en loop ondertussen even een rondje door uw huis.

Sorry mevrouw Katblad, het gebeurde gewoon voordat ik er erg in had. Maar het scheelt u weer in het uitscheppen van mijn kattenbak, niet?
En komt u nu eindelijk een keer mee?

2 opmerkingen:

katja zei

Gatsiedarrie Charli, je bent een viespeuk !

Dennis zei

Zie Charli wat vaker in de hoftuin, totdat ie weer eens eruit wordt gejaagd door Myo.