Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 11 mei 2011

Schoon huis


Hé, gaat-ie nog een beetje, jongens? Lekker stof en blaadjes in de vacht aan het verzamelen? En dan straks zeker al die zooi mee naar binnen nemen, heh? Ja, want Os had gisteren twee lieveheersbeestjes in zijn vacht, maar daarnaast ook dooie spinnen en andere ongein! En Boez, jij bent goed in het meebrengen van hele stukken aarde, takken, zaden en dooie blaadjes, heh? Nee, speel maar lekker door. Ja, blijf nog maar fijn een poosje buiten. Kunnen wij nog heel even genieten van een schoon huis......

1 opmerking:

ina zei

Volgens mij is het extra lekker een schoon huis vies te maken, net zoals een schone kattenbak extra lekker ...eh... u weet wel.