Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 18 februari 2011

Zucht.....

Toen mevrouw Katblad door de Hoftuin liep, lag Igor daar weer te flemen en fleppen op het muurtje. En daarbij maakte hij natuurlijk weer van die schattige geluidjes!
Wel, het was duidelijk dat hij erge behoefte had aan een knuffelpartij, en natuurlijk kon mevrouw K. het niet laten hem uitgebreid te aaien en kriebelen in zijn zachte vacht.


En deze foto maakten we nog speciaal even voor de fans van Igor (waaronder ook mevrouw Katblad uiteraard). Wat een ogen, heh? En dat neusje! En dan nog die prachtige snorharen (zucht.......).

4 opmerkingen:

Hans zei

Een vriend van me had ook een soort Igor, maar dan als rode kater. Als ik naar huis ging werden al mijn tassen gecontroleerd of ik Boris (Ja, ook een Russische naam) niet stiekeum meenam. . . .

Hans zei

En dan te bedenken dat ie als grof vuil achter werd gelaten op de hei. . . .

ina zei

Igor is niet allen mooi, hij is ook nog ontzettend lief.

Hannah en Maxi zei

ja die Igor, prachtige fotoos! groeten vanuit een erg warm (26 graden) Wellington.