Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 4 februari 2011

Erg onbevredigend...

Nee, verder inzoomen doen wij niet want zo ziet het er al verschrikkelijk genoeg uit. U herkent het voorwerp op de foto niet? Wel, het is een klein, arm, zielig, dood muisje. En wij vonden het vlak voor de voordeur van de redactie. En dat is dan ook alles wat wij kunnen vertellen, want meer weten wij niet.
Wij weten dus niet wie de muis heeft gevangen.
Wij weten ook niet waarom de muis bij de redactie van Het LKB werd gebracht.
Wij weten zelfs niet wanneer het e.e.a. heeft plaatsgevonden.
Verder hebben wij niemand met de muis zien sjouwen of "spelen"; we hebben zelfs helemaal niemand aan de muis zien snuffelen. Het is dus haast alsof de muis daar helemaal niet lag, maar mevrouw Katblad zag hem wel degelijk liggen en u nu ook, toch? En verder weten wij dus echt helemaal, helemaal, helemaal niets! Erg onbevredigend inderdaad.

1 opmerking:

ina zei

Is er soms iemand verliefd op Cera en is dit een vroeg Valentijnscadeautje?