Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 6 februari 2011

Hoe gaat dit aflopen?

De Os ligt de laatste tijd wel erg vaak voor de deur van Zoe te dweilen. Zo ook vandaag weer. Hij kronkelde steeds maar rond het paaltje en had nergens anders belangstelling voor.
De vraag is dus nu: heeft Oscar een oogje op Zoe? Probeert hij haar aandacht te trekken door voor haar voordeur te gaan liggen fleppen?

De Boez voelde zich tekort gedaan en kwam zijn vriendje tot de orde roepen. En dat liep dan weer uit op een semi-serieus vechtpartijtje.
Zoe had zich ondertussen niet (voor het raam) laten zien, en wellicht is zij ook helemaal niet op de hoogte van de pogingen tot hofmakerij van de Os. En dus weet zij ook niets af van de taferelen die zich afspelen voor haar deur!

Gelukkig liep e.e.a. niet uit de poot en liet de Boez tenslotte de Os maar met rust.
Oscar was trouwens ook niet van plan om zijn plekje bij de paal voor de voordeur van Zoe te verlaten.
Hoe dit gaat aflopen? Wij weten het niet en wagen ons ook niet aan voorspellingen.
Mevrouw Katblad zou het trouwens niet zo leuk vinden wanneer Os echt van plan is om werk te gaan maken van het inpalmen van Zoe, maar dat komt omdat zij vreest voor de Boez, dat hij wellicht dan zijn beste vriendje zou kunnen kwijtraken.
De hoofdredacteur echter zou het wel leuk vinden als er een romance zou ontstaan tussen Os en Zoe, want dat betekent weer nieuws en vermaak voor in het Katblad. Wij wachten maar gewoon af op wat er komen gaat, en blijven u daarover informeren. Uiteraard.

1 opmerking:

Greet zei

Heeft Oscar onderhand niet de leeftijd om zich met de dames te bemoeien? En hoe zit het met de Boez? Heeft hij al iemand op het oog?