Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 27 februari 2011

Loesie wil niks missen

Van de week zat Loesie weer voor haar raam.
Ze zat heel belangstellend naar onze reporters te kijken (die buiten liepen te klooien en te zooien), en wij snappen heel goed dat zij het zo interessant vindt om andere haarfabrieken te bestuderen; ze leeft immers met drie blafbeesten in één huis en daar heb je natuurlijk helemaal niets aan, heh? Nee, inderdaad.


Dus, toen onze jongens een partijtje gingen stoeien voor haar deur, kwam Loesie helemaal overeind om er maar niets van hoeven te missen. En je kon zo aan haar hele houding zien dat ze graag met de ventjes had meegedaan, of in elk geval graag met haar neus er bovenop had gestaan of gezeten.
Nou ja, haar tijd komt nog wel, en dan gaan we vast en zeker heel leuke dingen beleven met dit kleine dametje! Nou en of!

2 opmerkingen:

Annemieke zei

Wat een lekker ding is het toch!

Hans zei

Toch wil ik een lans breken voor de blafbeesten. Ik had een huisgenootje in mijn eerste studentenhuis met een groot blafbeest, een golden retriever. Die kon heel gezellig met mijn rooie Bacchus spelen, ze renden samen het hele huis door en konden samen ook lekker in één mand liggen.