Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 21 februari 2011

Dieven in huis.

De Boez was erg fanatiek aan het klooien en hengelen onder het kastje, en dan wordt mevrouw Katblad altijd erg nieuwsgierig naar wat daaronder ligt.
Nee, zij ging niet voelen met haar handen, want je weet maar nooit of het misschien wel iets grijs is dat nog ademt, of een hoopje veren in kennelijke staat.


Dus pakte zij haar camera en maakte een foto met flits.
Tja, dat is niet fraai heh? En dan doelen wij natuurlijk op de spinrag....
Maar goed, het spannende speeltje van de Boez bleek dus een Nespresso-cupje te zijn, en een ongebruikt exemplaar ook nog.
Nu bewaren wij deze cupjes in een afgesloten pot, dus staan we voor een raadsel. Of was het niet een paar dagen terug zo dat mevrouw Katblad toch echt dacht dat ze zo'n ding had klaargelegd en dat-ie even later weg was? Dat ze toen nog dacht dat haar korte termijn geheugen toch wel een beetje achteruit ging? Nou, dat valt dan bij nader inzien wel mee, want dat van het verdwenen cupje herinnert ze zich nog! En nu maar goed onthouden dat er kennelijk dieven in huis wonen, heh? Kopje koffie dan maar, mevrouw Katblad?

Geen opmerkingen: