Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 6 februari 2011

Uitgeschakeld

Na heel veel klachten over de slechte werking van de woordverificatie bij het plaatsen (door u) van een reactie, hebben wij besloten die verificatie uit te schakelen. Er is dus op dit moment geen enkel excuus meer om na te laten een reactie te geven op het door ons uitgebrachte nieuws! Zo!
Mochten wij nu door onze gewaagde actie vervolgens worden overstroomd door een vloedgolf spam, dan zullen wij helaas de boel weer moeten terugdraaien.

3 opmerkingen:

Annemieke zei

Hoera! Ik moest inderdaad vaak tig keer iets invullen en soms zag ik het woord helemaal niet.
Hopelijk valt het mee met de spam.

Mevrouw Katblad zei

Uw tig reacties kregen wij dan dus wel door, en dan vaak ook nog dubbel.... Hopelijk gaat het nu beter!

Wilma zei

Ik moet nu nog wel 2x op "reactie publiceren" klikken voordat ik de bevestiging krijg.