Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 20 februari 2011

Geen goed uitzicht

Reporter Boez heeft weer eens een hele middag op het dak gezeten en aldaar ruzie gemaakt. Wij weten niet met wie, maar hij had een flinke kras op zijn neus toen hij uiteindelijk via de voorkant van ons huis weer naar binnen kwam.
Bij een vorig dakbezoek had hij al een keer mot gehad met Luna; wij zagen haar zeer ontstemd (grommend) uit haar slaapkamerraam hangen en nemen aan dat Boez haar daar had lastiggevallen.

Het is jammer dat wij vanaf ons platte dakje maar een beperkt uitzicht hebben over de rest van de daken. Vandaar ook dat we u helaas niet kunnen laten zien wie er (op de foto) achter het muurtje zat.

1 opmerking:

ina zei

Misschien tijd om een periscoop aan te schaffen?