Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 12 februari 2011

Saaiheid troef

Ja, ze hebben het druk gehad, de twee jongste reporters van het LKB. Wamy wegjagen, regendruppels ontlopen, om snoepies zeuren (Boez), beetje zooien en klooien en nog meer van die dingen. En daar word je moe van, heh? Hoewel, een beetje verveling speelde natuurlijk ook wel mee.
In elk geval moest er nodig uitgerust worden, en dat deden de vriendjes dus onder de tafel, ieder op zijn eigen stoel.
Verder valt er niet veel te melden over vandaag, alleen dat Oscar (rechts) meer behoefte had aan rust en slapen dan de Boez (links), die daar eigenlijk meer voor de gezelligheid lag en uit solidariteit. Saaiheid troef dus. Maar wel bijzonder knus...

1 opmerking:

Hans zei

Ja, dat mag je ze niet kwalijk nemen. Een dag als vandaag! Saaiheid troef. Het is zelfs een understatement!