Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 1 februari 2011

Iwan weer aangevallen

Gisteren zagen wij dat Iwan weer werd aangevallen door Wamy. Iwan was naar de Katbladstraat gekomen voor een bezoekje aan de redactie, maar toen hij net uit de Poort was gekomen besprong Wamy hem en gaf hem een paar klappen. Iwan had zijn besluit snel genomen: hij ging weer terug door de Poort naar de Hoftuin.

4 opmerkingen:

ina zei

Het gaat beter met Iwan, maar hij is nog niet de oude, dat is duidelijk. Vanavond gaat hij voor controle naar de dierenarts.

mevrouw K. zei

Sterkte voor Iwan!

katja zei

Iwan, veel sukses bij je dierenartsbezoek gewenst !!! En sterkte natuurlijk !

hannah zei

sterkte Iwan, groeten van Maxi in Wellington