Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 25 februari 2011

Doorzetter

Nee, het gaat de Os niet altijd even makkelijk af, het zich door ons luik naar binnen dringen om zijn meer-daagse voerbakken-controle in onze keuken uit te voeren. Er zit namelijk een randje aan het luik wat naar voren gehaald kan worden, en een flapje dat naar achteren geduwd moet worden, en Os vindt dat dat tegelijkertijd moet gebeuren (want waarom makkelijk als het moeilijk kan dus). Maar gelukkig is Oscar een echte doorzetter als zijn bestemming met "eten" te maken heeft.En dus lukt het hem tenslotte toch elke keer weer. Alleen, helaas, in de meeste gevallen vindt hij geen restanten Gourmet meer in de bakjes. Maar dat is voor zijn eigen bestwil natuurlijk.

Geen opmerkingen: