Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 18 februari 2011

Gizmo heeft last van Thassos

Gizmo kwam laatst weer eens op bezoek bij de redactie, maar zij had het te druk voor het uitwisselen van informatie. Ze moest namelijk heel veel besnuffelen, en dan ook nog met Oscar smoezen natuurlijk.
Gelukkig was haar mens ook meegekomen, en die vertelde ons dat Gizmo al een paar keer werd aangevallen door Thassos (de Terraskat), en dat dat uitliep op serieus mep- en klauwwerk.
Nu weten wij uit betrouwbare bron dat het restaurant waar Thas werkt een paar weken gesloten was, en waarschijnlijk verveelde hij zich dus te pletter, vulde zijn tijd daarom maar met het uitlokken van vechtpartijen en maken van amok.
Gelukkig is het restaurant deze week weer opengegaan, en wij hopen nu maar dat Thassos het zo druk krijgt met het handhaven van de orde en muizenjacht aldaar, dat hij Gizmo met rust zal moeten laten.
Maar misschien is die hoop wel ijdel........

1 opmerking:

ina zei

Iwan kwam ook alweer met een kras over zijn oor thuis, misschien ook van Thassos. Het betekent wel dat Iwan weer beter is.