Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 6 februari 2011

Eensgezind de pest in

Harremans (links) en Panda (rechts, achter de plant) hadden het niet best vandaag. Ze zaten namelijk opgesloten in hun huis terwijl de Boez en de Os vrolijk in hun tuin rondhobbelden en tussen de plantjes zaten te zooien en klooien.
En daar P. en H. als partijleden van Hof is Vol het niet kunnen en mogen accepteren dat er "vreemden" in hun gebied rondlopen, hadden zij behoorlijk de pest in.

Maar elk nadeel heeft natuurlijk zijn voordeel, en in dit geval is dat dat de beide broertjes eensgezind de pest in hadden en dat schept een band....

Geen opmerkingen: