Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 11 februari 2011

Daar is-ie weer!

Ja, Wamy kwam vandaag weer langs met een normale bek en verder ook weer helemaal de oude. Het Poezenloket was gesloten dus kon hij niet naar binnen, maar hij kon het niet nalaten om enige tijd treiterig voor onze ramen te gaan zitten en daarmee de Boez dwars (te zitten dus).
Vanochtend zagen wij hem al een vuilniszak opentrekken, dus had Wamy weer honger. Later vonden wij enige blikjes op straat rondslingeren, en wij hebben sterk het vermoeden dat dat het werk is geweest van ons kleine buurt-pestkopje en vreetschuurtje. Wij zagen hem namelijk al vaker lege blikjes over de straat schuiven met de bedoeling ze (zo mogelijk) nog leger te likken. Hopelijk blijft zijn tongetje daarbij heel, want blikjes zijn altijd "linke boel".
Nog later op de dag zagen wij Wamy op verschillende plekken rondspringen, zoals daar is de Kruidentuin, de Hoftuin, de Katbladstraat en de Steeg van Storm. Hij had het erg druk met van alles en nog wat. Dus kunnen wij stellen dat Wamy weer helemaal de "oude" is! Gelukkig maar...

3 opmerkingen:

katja zei

Hè gelukkig !

Tijl zei

Ik zag em vandaag Cera door de halve straat jagen, hij is weer de oude lijkt het..

de redactie zei

Ach! Arme Cera! Of zou ze het erom doen?