Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 28 februari 2012

Wie is deze arme sloeber?

Van Bart kregen wij het bericht toegestuurd dat de kat op bijgaande foto uit een gracht in de binnenstad is opgevist. In shock, maar het schijnt al wat beter met hem te gaan; hij werd in het dierenasiel opgenomen en wordt goed verzorgd.
Eerst dachten wij dat het misschien Thassos (de Terraskat) zou zijn, want die balanceert altijd op brugleuningen, kades en meerpalen, en dat met ware doodsverachting.
Doch, Thas heeft geen witte poten.
Maar wie is het dan wel? De kat is niet gechipt.

Kijk voor meer informatie op:

7 opmerkingen:

Inge zei

Ach arm dier!
Gelukkig is hij gered.
In welke gracht is hij gevonden? Er wonen nogal veel rooien bij mij in de straat maar kan me niet voorstellen dat ze niet gechipt zijn.
Hopelijk melden zijn baasjes zich snel en knapt hij rap op.

Anoniem zei

hij is gevonden in de groenhazengracht

Wilma zei

Wat een geluk zeg dat hij gevonden is en uit het water is gehaald. Alle lof voor zijn redder!
Hopelijk kan hij weer snel herenigd worden met zijn personeel.

Hans zei

Ik zal mijn oren openhouden bij de Friese Bakker aan de Groienhazengracht, daar kom ik bijna dagelijks nu ik weer kan fietsen

Marijke zei

Jammer maar helaas, dat die opmaak zo achteruit is gehold.

de redactie zei

Wilt u even uitleggen wat u precies bedoelt, Marijke?

Dierenkliniek Stevenshof zei

Goed nieuws! Dierentehuis Stevenhage meldde ons dat 'Joris' inmiddels volledig hersteld is van zijn zware avontuur en een nieuwe baas gevonden heeft!