Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 6 februari 2012

Onacceptabel!

Reporter Boezelmans is erg verheugd over het feit dat mevrouw Katblad niet langer voor de Hofbewoonster Bohr hoeft te zorgen. Hij mocht namelijk niet mee naar binnen als Bohr haar bakje voer kreeg en wat snoepjes om achteraan te rennen.
Boezelmans vindt namelijk dat hij het patent heeft op "vangen van snoepjes", vooral als mevrouw K. de werpster is. Derhalve vond hij het onacceptabel dat zij deze activiteit ook in een ander huis met een andere haarfabriek ontplooide. Gelukkig is nu die vreselijke periode voor hem voorbij en hoeft het jaloerse kreng niet meer verontwaardigd voor het raam van het huis van Bohr te zitten dreinen (zie foto).

1 opmerking:

katja zei

Boez kijkt inderdaad wel erg verongelijkt.