Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 23 februari 2012

Ellende nog niet over

Cera heeft gistermiddag en vandaag kleine beetjes Diamant gegeten. Ook zij weigert (evenals mevrouw Troy) harde brokjes tot zich te nemen.
Eén van onze haarfabrieken is vanavond weer misselijk geweest en heeft in de keuken gespuugd. Wij weten niet wie het was maar de ellende is dus blijkbaar helaas nog niet over.....
Morgen maar weer naar de buurtsuper voor een extra lading Diamant. Want dat lijkt het enige wat erin gaat bij de dames. Mevrouw K. gaat eventueel (zo nodig) binnenkort wel op zoek naar een bij-baantje. Dat zegt ze tenminste.

2 opmerkingen:

ina zei

Onze haarfabrieken zijn ook niet helemaal 100%, misschien ook een tikje van het inmiddels beruchte virus. Alleen Lotje heeft nergens last van, zij eet alle bakjes leeg.

katja zei

Raar hoor, zo'n virus, dat dat dan zo ineens rondwaart.

Hoe ging het vandaag met Cera? Ligt zij nog steeds op bed of gaat ze ook alweer wat aan de wandel?

Hebben de katten trouwens ook diarree gehad, of alleen overgeven?