Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 24 februari 2012

Voor de fans van Gijs

Gisteren kwam Zwarte Gijs langs, maar we weten niet wat hij nu precies kwam doen. Hij snuffelde een tijdje aan de Campanula onder ons raam en bleef daar een tijdje rondscharrelen.

Nu zult u misschien denken: Nou en? Wat is daar nu zo bijzonder aan?
Wel, wij zien Gijs niet zo vaak meer de laatste tijd, en vandaar dat wij elk beetje nieuws over hem willen melden, al was het alleen maar voor zijn fans...Wij dachten trouwens eerst dat het Lima was die onder ons raam scharrelde, want vooral van bovenaf lijken deze twee haarfabrieken sprekend op elkaar, behalve dan dat Zwarte Gijs iets flinker van formaat is. Maar er is nog een verschil, en dat is het feit dat Z.G. een zwarte polsband om zijn linkervoorpoot heeft. Wel, toen deze haarfabriek er even later vandoor ging, zagen wij zijn polsband en dus konden we zodoende vaststellen dat de scharrelaar Gijs was geweest.
Tot zover dit totaal onbelangrijke nieuws....

1 opmerking:

Inge zei

Yes! Ik ben fan van dit ventje en dus blij met dit nieuws. :)

Leuk om hem weer eens te zien.

Dank mw. Katblad.