Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 23 februari 2012

Kat met ballen?

Witte Wangen lijkt gestopt te zijn met zijn gekerm, maar is nog wel degelijk in de buurt en komt nog steeds regelmatig langs.
Wij zagen hem echter deze keer niet sproeien en het leek zelfs even of hij zich bovenop onze pot met winterharde Campanula zat te ontlasten. En daarom gaven wij onze fotograaf de opdracht om met camera naar buiten te gaan en een plaatje te schieten van het achterwerk van WW, om zo te kunnen bepalen of hij nog wel over zijn bitterballetjes beschikt.

Helaas. U ziet het: WW ging er in rap tempo vandoor en hield bovendien zijn staart beschermend omlaag.
Nu weten wij dus nog steeds niets, en daar mevrouw K. daar niet goed tegen kan loven wij een beloning uit voor degene die ons een foto bezorgt met daarop het bewijs van het wel of niet aanwezig zijn van bitter- biljart- of andersoortige balletjes bij Witte Wangen.
Alvast onze dank voor uw medewerking.

1 opmerking:

Inge zei

Hij heeft veel te lang haar om dat te kunnen zien vrees ik.
In zijn geval is voelen de enige optie om erachter te komen hoe het met zijn ping pongballetjes gesteld is.......