Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 20 februari 2012

Voorzichtig weer beginnen....

Wel beste lezers, mevrouw K. voelt zich alweer heel wat beter maar doet nog een beetje rustig aan. Dat wil zeggen dat zij voorlopig nog geen lange buurtverkenningen met de haarfabrieken zal maken en niet zonder jas naar buiten zal gaan.
Zo mevrouw K., en nu gauw aan de slag heh?
Wij bedanken alle mensen voor hun goede wensen maar nu gaan we weer over tot de orde van de dag, anders wordt het hier helemáál een luie bende! Tjongejonge! Opstaan iedereen! Werk aan de winkel!


De Hoofdredacteur.

3 opmerkingen:

Jacq. zei

Fijn om te horen dat je weer beter bent!!!

ina zei

Gelukkig, wij begonnen ons al echte zorgen te maken.

Frans zei

Blijf nog maar even binnen.
Niet BW achterna gaan alsjeblief.