Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 6 februari 2012

Te laat....

Boez, verveel je je?
Ja, koud buiten heh?
Maar je hebt tientallen muizen, een slang met oplichtend balletje, beessies, speelgoed zat. Dus het is nergens voor nodig om de tulpen van mevrouw K. te  mollen, wel?

Boehoez! Verdorie!Goed zo. Brave knul. En nu lief gaan spelen.
Niet lief? Geen zin in lief?

Niet doen Boez! Is van de camera! Niet aan trekken nou! Straks gaat-ie kapot!
Boehoez!
Boezie snoepies???

(Ah, foutje mevrouw K.! Boez doet stout en krijg beloning! Denk aan Pavlov! Ja, nou is het te laat....)

3 opmerkingen:

Inge zei

Boezje nu net zo'n tulpensloper als Bob & Bill?

de redactie zei

Snoepies hielpen. Tulpen staan er nog netjes bij... Maar wij willen best graag eens een foto van een gesloopte bos zien!

ina zei

Onze haarfabrieken worden ook vervelend als ze niet naar buiten gaan door sneeuw of regen. Vooral Lotje krijgt dan de pest in en gaat planten uitgraven, waarna ze de aarde zorgvuldig met haar pootjes door het huis verspreidt.