Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 12 februari 2012

Geen camera in Hoftuin

Wij waren met onze reporters de Boez (links) en Oscar (rechtsonder) naar de Hoftuin gegaan voor een grondige inspectie en om nieuws voor het Katblad te vinden, maar jammergenoeg konden zij deze taak niet volbrengen.
Jawel, zij wilden wel maar werden ernstig bij hun werk gestoord. Als u wilt weten door wie en waarom, moet u nog even naar de volgende foto kijken.


Inderdaad, het was Harremans van de partij Hof is Vol. Hij zat zich al een tijdje stierlijk te vervelen, kon zijn huis niet binnen en had het koud, dus was (heel begrijpelijk natuurlijk) in een zeer chagrijnige bui. En dan zijn ze op hun felst, die jongens van Hof is Vol!
En omdat je van een goeie, agressieve uitzettingsactie altijd weer lekker warm wordt, duurde het niet lang of Harry zette de aanval in en moesten onze jongens vluchten om het vege lijf te redden.
Wij weten niet hoe lang Har nog buiten heeft rondgedoold en of hij nog andere uitzettingen heeft verricht. Graag hadden wij u daarover bericht, maar ons verzoek een camera te mogen hangen in de Hoftuin is door de bewoners helaas afgewezen.

2 opmerkingen:

ina zei

Hebben die bewoners iets te verbergen?

Frans zei

Iets met Noord- en Zuidpolen, of zoo ?