Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 5 februari 2012

Ingezonden door een Kattengek

Bedankt dat ik mag meegenieten van alle kattebelevenissen  uit de Katbladstraat!! Ik ben erop gewezen door een andere Kattengek en ik vind het  een genot om te worden meegesleept in het leven van alle bewoners en bezoekers van het buurtje! Het is allemaal zo herkenbaar, ontroerend, lachwekkend...ga alsjeblieft nog heel lang zo door!! Groetjes van mens Monique, Maffe Moos en Pluizebuik Bink!

Welkom bij het leidsch katblad!
De voltallige redactie bedankt u zeer voor deze lovende woorden.
We zullen ons best blijven doen.

Geen opmerkingen: