Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 20 februari 2012

Desnoods over op plan B.

Wamy komt tegenwoordig geen brokjes meer jatten omdat hij zich volvreet bij Gizmo en Sonny thuis. Dat scheelt ons een hoop brokjes en zooi in de keuken, dus vindt mevrouw K. dat een gunstige ontwikkeling.
Maar de Wams komt wel nog graag langs voor een klein pesterijtje of een portie Nepeta-geur uit onze snuifpot, en keek erg op zijn neus toen hij ontdekte dat de pot er niet meer stond....
(U ziet hem op deze foto naar boven kijken, maar dat is waarschijnlijk omdat de Boez op onze eerste verdieping voor het raam zat - we hebben dat echter niet gecontroleerd.)

Jawel, in een poging onze Nepeta te redden van de ondergang, heeft mevrouw K. de pot een overkapping gegeven (gekregen van mevrouw Katja).
Of dit gaat helpen weten wij niet, maar mocht het Kattenkruid besluiten om nieuwe blaadjes te gaan maken dan kunnen de neuzen en tandjes van de haarfabrieken er tenminste niet zo snel meer bij. Mits ze natuurlijk de overkapping er niet vanaf trekken want in dat geval moeten we overgaan op plan B. Zo nodig zullen wij u t.z.t. over de inhoud plan B inlichten, en daarmee bedoelen wij dat het ook mogelijk is dat u er niet meer van hoort. Vandaar dus.

2 opmerkingen:

Frans zei

Dit miauwt om moeilijkheden.
De eerste de beste kickkoekeloerende kat keilt dit zo omver.
Verankeren, vastschroeven, snelbinders eroverheen.

katja zei

Ach, wat heeft Wamy toch een onschuldige blik in zijn ogen.