Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 6 februari 2012

Oscar is er klaar voor

De elf-vijvers-tocht kan wat Oscar betreft doorgaan. Het ijs is in alle drinkbakken, teilen en op het Zooiplein dik genoeg.
Helaas hebben zich nog geen andere deelnemers gemeld voor deze tocht der tochten, en dat maakt dat het nog onzeker is of dit grote evenement doorgang zal vinden. Aan Oscar zal het niet liggen, hij is er klaar voor. Maar hij is dan ook de enige haarfabriek (Witte Wangen niet meegerekend) die de koude goed kan verdragen en niet loopt te miepen over koude pootjes....

1 opmerking:

katja zei

Jammer, nog steeds geen achter-stoelen-aanglijdende kinderen. Arme Os, wat zit hij daar eenzaam.