Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 23 juli 2012

Stomme pech

Het was zondagochtend vroeg dat wij (Zwarte) Gijs bovenop het hekje van zijn balkonnetje zagen zitten. Wij vroegen ons af wat hij daar deed en gingen het hem vragen.


Wel, Gijs was niet zo mededeelzaam maar wij meenden van hem te begrijpen dat hij de vorige avond te laat naar huis was teruggekeerd en daar alles gesloten had gevonden.
Vervolgens had hij de nacht op straat moeten doorbrengen, wat hem wel meer overkomt dus geen punt verder.
Alleen was en nu wel zondag, heh? Ja, en waarschijnlijk zou de familie dus wel wat langer op bed blijven liggen terwijl bij Gijs natuurlijk de honger door zijn strotje gierde. Stomme pech inderdaad.

Helaas, wij konden niets voor die arme Gijs doen. Jawel, aanbellen was een eventuele optie maar daarmee zou mevrouw K. zich niet erg populair maken, dus we besloten dat maar niet te doen.
En toen namen we uiteindelijk maar afscheid van de haarfabriek en wensten hem heel veel sterkte toe.


5 opmerkingen:

Donita zei

Respect hoor voor zijn mensen !

Inge zei

Steentje tegen het slaapkamerraam en dan hard wegrennen.... Er zijn meer opties mevrouw K! :)

tante sjaan zei

Dat zou ik nou nooit durven. Er is altijd wel iemand die je ziet.

Franciene zei

Questie van kiezen heh.

Kamiel zei

Zeker Mevrouw K., het steentje tegen ruit gooien had U toch moeten kennen van Uw eerste krolse minnaar (Don Juan).