Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 29 juli 2012

Schandalig!

Kaija:
Daar heb je hem weer, dat rotjoch. Noemt zich reporter maar het enige wat hij doet is een beetje lopen flierefluiten en mijn tuin bevuilen, terwijl hij hier niks te maken heeft.
Nou had ik toch zo gehoopt dat er na de verhuizing van Vlinder zich een nieuwe haarfabriek zou melden, één van flink kaliber en goed geschikt om samen met mij alsnog de partij Trots op Nepetaland op poten te zetten, maar ik heb daar in dat huis nog geen bewegingen gezien achter de gordijnen, dus ik vrees dat ik hier alles in mijn eentje moet blijven opknappen. Nee, aan mijn huisgenoot Siep heb ik helemaal niets, de schijtebroek. Kijk, komt-ie, komt-ie!

Ziet u hoe arrogant hij daar loopt te stappen? Ja, en als je dan bedenkt dat hij geeneens recht van overpad heeft, heh? Het is inderdaad een grof schandaal dat ze zoiets zomaar los op straat laten lopen.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Tja Kaija zo te lezen sta je er alleen voor.
Wel een geweldige foto van de Boez.

Hans zei

Ik weet het zo net niet. Mijn moeder zei altijd: 'Wat sich neckt, liebt dich'. Volgens mij wil Kaia helemaal geen nieuwe buur en is ze stiekum verliefd op de Boez!

tante sjaan zei

Ik ken Kaija al langer en weet dat ze altijd in een boze bui is.

Paulina zei

Ik heb gehoord dat je die boze haarbuien kan onderdrukken door Nepetagebruik en een paar druppeltjes Valeriaan in de fabriekkakabak.

tante sjaan zei

Niet alles is op te lossen door drugs te gebruiken, Paulina!