Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 15 juli 2012

Ingezonden bericht

Een kort berichtje om te melden dat alles goed gaat in Huize Myo/Mickie. De oogontsteking van vorige week is volgens mij helemaal verdwenen. Mickie is ontzettend speels en voor de duvel niet bang. Op deze foto zit ze naast mijn toestenbord. Net als Myo (vroeger, nu wat minder) is ze meestal binnen een meter van me te vinden.Tussen Myo en Mickie gaat het goed wat betreft elkaar tolereren. Myo laat het allemaal maar een beetje over zich heen komen. De stress lijkt minder te worden en Myo begint mij weer een beetje op te zoeken. Ook de plasjes in huis lijken minder te worden. Af en toe wordt er nog gedruppeld.Het was even aankijken hoe het zou gaan met eten. Myo pikt op bijgaande foto het bakje van Mickie in zonder te grommen of te slaan. Mickie laat het hier niet bij en wringt haar kopje er weer tussen. Inmiddels krijgen ze beiden 3x per dag eten, waarbij ik nu het eten van Mickie op een plek zet waar Myo niet bij kan. Betekent wel dat er niet onbeperkt eten voor Mickie kan staan.

Groet van Dennis.

5 opmerkingen:

Mevrouw Katblad zei

Dank je voor dit ingezonden bericht, Dennis! En wat geweldig dat het zo goed gaat tussen Myo en de kleine meid; wie had dat gedacht!

annemiek zei

Ze lijkt me idd een kitten die zich niet op haar kop laat zitten.
Ziet er stoer uit. Fantastisch!

ina zei

Wat fijn dat Myo weer een beetje in zijn oude doen komt. En Mickie laat zich inderdaad niet op haar kopje zitten, dat zie je duidelijk op de laatste foto.

Wad Woord & Wol zei

Mooi nieuws!

Walter zei

Mickie moet een plek aan de ruif veroveren.