Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 4 juli 2012

Niet zó belangrijk...

Wat Oscar hier deed wilde hij ons niet vertellen. Ja, wij zagen natuurlijk ook wel dat hij lag te rollen, dat de ondergrond bestond uit schelpjes en stoppels van de pas afgezaagde, illegale lindetakken, maar waarom nou precies daar en wat voor nut dat had, daar zijn we dus niet achter gekomen.
Toen mevrouw K. langs kwam en hem uitnodigde voor een kleine rondgang door de Kruidentuin, was hij echter direct bereid om haar te vergezellen. Daaruit concludeerden wij dat zijn rol-activiteit nu ook weer niet zó belangrijk was.

2 opmerkingen:

Krien zei

Wat een snoepie is Oscar :-)

Gerda zei

En kijk die schattige achterpootjes!