Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 10 juli 2012

Op vakantie

We zullen de kleine Loesje even een poosje moeten gaan missen, want zij is met haar mensenkinderen en blafbeest-huisgenootjes vertrokken naar de camping en zal zich daar enkele weken bezig gaan houden met het bomen klimmen, jagen in de natuur en allerlei andere belangrijke zaken.
Als afscheid van de Katbladbuurt wilde ze nog wel even voor ons een vliegebeestje uit de boom plukken, maar de bomen hier zijn eigenlijk te hoog en ze wilde natuurlijk niet de kans lopen het wielhuis te missen. Daarom zag zij van haar voorgenomen plan af en bleef het bij het bestuderen van het diertje. Wij wensen Loes heel veel plezier in de vrije natuur!

4 opmerkingen:

Jacq. zei

Veel plezier, Loesie!

ina zei

Geniet ervan, Loes!

Donita zei

Neem het ervan Loesje.
Met die economische crisis misschien wel de laatste keer voor je poesje.

Annemieke zei

Geniet van je vakantie en tot over een tijdje!